می دانیم که پروژه های راهسازی در همه جای دنیا انجام می شوند. این پروژه ها معمولا به منظور ایمنی و راحتی برای استفاده کنندگان راه اندازی می شود. انواع راه ها را می توانیم در دسته های مختلفی بیان کنیم. اما باید بدانیم هر یک از این راه ها به چه منظوری احداث می شوند.
این مسئله را در طراحی راه ها به یاد داشته باشید، که مهندس عمران باید قادر باشد نیازمندی های حجم ترافیک را در ساعات طرح برای طراحی راه ها در نظر داشته باشد. زیرا انواع راه هایی که ساخته و طراحی می شوند به منظور افزایش امکان تحرک و ایمنی می باشند.
راه ها از نظر عملکردی به سه دسته ی راه های اصلی، فرعی و شریانی تقسیم می شوند. از طرفی راه های شریانی خود به دو دسته ی آزادراه و بزرگراه دسته بندی شده اند. انواع راه های اصلی و فرعی را نیز می توانیم درجه یک و دو و سه تقسیم نماییم.
معمولا راه های فرعی درجه و دو و سه، راه هایی هستند که به مناطق کم جمعیت یا روستاها منتهی می شوند. از طرفی همین راه های فرعی درجه دو و سه، به راه های اصلی درجه دو منتهی می گردند. اما انواع راه های فرعی درجه یک برای اتصال با راه های اصلی مورد استفاده قرار می گیرند.
مهندس عمران اصولا درگیر ساخت راه های شریانی می باشند. آزاد راه ها و بزرگراه هایی که در شهرهای بزرگ با بتن ساخته می شوند، همگی از جمله ی انواع راه های شریانی و اصلی به شمار می روند. این که در این راه ها و ستون ها از چه بتنی استفاده شود، می تواند مورد توجه بسیاری از مهندسین ساخت و ساز قرار گیرد.
پس مصالح مورد استفاده در این سازه ها، از اهمیت بسیاری برخوردار است. زیرا جان هزاران انسان به این راه های ساخته شده وابسته است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه *
نام *
ایمیل *
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.